Për ne

Kush jemi ne?

Ne jemi këtu për t'ju ndihmuar në çështjet administrative, ligjore dhe komerciale, për personat privat dhe juridik (biznese ose organizata) të regjistruar, apo që së shpejti do të regjistrohen. Me shërbimet tona ju mundësojmë aktivitet të rregullt.

Selinë e kemi në Kosovë, por shërbimet tona i ofrojmë edhe jashtë vendit.


Ne mbështesim bizneset/organitartën tuaj tri faza kryesore:

1. Regjistrim;

2. Aktivitete të rregullta, dhe;

3. Shuarje të veprimtarisë.

Vizioni ynë |

Të jemi mbështetësit kryesor për çdo biznes apo organizatë në Kosovë. Përmes shërbimeve tona të mbështesim punën tuaj, bazuar në nevojat tuaja dhe përvojën tonë të dëshmuar.

Misioni ynë |

Të ecim me ju në çdo hap, për t’ju ndihmuar ta kapërceni secilën sfidë që mund t’ju shfaqët rrugës.