Na kontaktoni

✆ Kontakt +38349229715

Në shërbimin tuaj

E hënë 9:00 AM – 6:00 PM

E martë 9:00 AM – 6:00 PM

E mërkure 9:00 AM – 6:00 PM

E enjte 9:00 AM – 6:00 PM

E premte 9:00 AM – 6:00 PM


Të shtunën dhe të dielen punojë vetëm me termine.


RAMAJ & Associates L.L.C.

NUI - ID: 811350941


Na gjeni përmallë objetit të vjetër të Komunës së Vitisë.